Author Archives: admin

Aguonų Viliotinis

Aguonos geriausiai atsiskleidžia minkštutėliame biskvite. Dėl skonį išryškinančio turtingo morengo su šokoladu ir prabangaus sviestinio plikyto kremo, šis naminis šedevras tapo tikrų smaližių simboliu.

Karamelinis

Šis tortas išsiskiria plonyčiais traškiais sviestiniais lakštais, kurie yra tokio plonumo, kad pradeda trupėti vos pakėlus. Tokį stebuklą padaro tik „MonAmi“ meistrų rankos. Tai mūsų originalus kūrinys, kuriame dera auksaspalvė karamelė ir turtingi griliažo sluoksniai bei skrudinti migdolai. Ragaukite su tamsiai skrudinta kava – pajusti daugybę nuostabių poskonių.

Pasakiškas

Jis tikrai pasakiškas… Saldaus turtingo skonio: karamelė, traškūs sviestiniai lakštai bei sodrus šokoladinis biskvitas. Ir viską vainikuojančios džiovintos slyvos, mirkytos rome. Ypač aromatingas. Šis žavus akiai tortas bus tikra Jūsų vaišių stalo puošmena!

Naktis

Mėgstantiems ne itin saldžius, gaivinančius tortus. Subtilus šokoladinis biskvitas, perteptas naminės grietinės kremu ir inkrustuotas vyšniomis. Viliojanti pagunda, kuriai labai mielai pasiduodama…

Medutis

Įstabiai švelnus, nostalgiškas vaikystės skonis. Kepame pagal tradicinį šeimos receptą, patikrintą ne vienos kartos! Šviežutėlis sviestas, natūralaus medaus meduolis ir saldžiarūgštis citrinų kremas. Ypač mėgstamas vaikų!

Voveraitė

Lengvas ir purus vanilinis biskvitas, supjaustytas plonučiais sluoksneliais, perteptas grietinėle su skrudintais lazdyno riešutais. Puoštas maroni sausainėliais. Subtilus ir labai elegantiškas.

Karališkasis tortas

Tai tortas – žvaigždė! Jeigu mėgstate šokoladą, šis prabangus tortas kaip tik Jums. Apačioje šokoladinio braunio sluoksnis, perteptas šokolado ir lazdynų riešutų kremu. Virš jo rikiuojasi purus morengas ir karamelė su romu. Viršuje – karčiojo šokolado musas ir šokoladinis biskvitas.

Trijų šokoladų tortas

Mėgaukitės karčiojo šokolado, kapučino ir baltojo šokoladų deriniu. Šiame torte visus skonius apjungia romas. Ant šokoladinių sausainėlių, perteptų šokolado ir lazdyno riešutų kremu, klojame pirmąjį juodojo šokolado muso sluoksnį. Virš jo – kapučino šokolado musas su romu. Pasigardžiavimui trečiasis sluoksnis – baltojo šokolado musas su romu.

Maskarponė

Purus ir kvapnus trijų sluoksnių šokoladinis biskvitas, perteptas šokolado ir riešutų bei maskarponės ir grietinėlės kremais. Gaivumo tortui suteikia šviežios uogos, dažniausiai braškės, arba šilauogės.

Klasikinis Napoleonas

Sviestiniai plonyčiai trapūs lakštai, skanus klasikinis vanilinis plikytas kremas su citrinos sulčių lašeliukais, naminė serbentų uogienė… Vainikuojantis vaišių stalo akcentas!